Україна

Костенко повідомив, що з посади можуть зняти не лише Буданова: “Рішення, про яке ніхто не говорив”

Полковник СБУ Роман Костенко підтвердив той факт, що можуть змінити голову ГУР МО України.

Роман Костенко підтвердив , що розмови про можливе звільнення Буданова ходять і додав, що, крім нього, можуть зняти з посади міністра оборони України.

При цьому він наголосив: в Офісі президента вже не раз так було, що говорили про одне, а потім усе змінювалося, тому сказати точно поки що складно.

Інтерв’ю Романа Костенка для Radio NV можна переглянути на каналі YouTube.

“Інформація така є дійсно і не тільки щодо Буданова. Можливо кілька кадрових рішень. Є інформація про те, що може бути замінений і міністр оборони України. Протягом усього часу в Офісі президента приймаються рішення на 100%, а потім вони якось змінюються. Потім ми бачимо кадрове рішення, про яке ніхто не говорив. Зараз є інформація, що можуть зняти і міністра оборони Умерова, і щодо Кирила Буданова є інформація, що справді у нього непрості відносини з Офісом президента”, – поінформував українців народний депутат.

“Відповідаючи на Ваше запитання, можу сказати, що інформація така є. Я не знаю, які претензії можуть бути до Буданова з військової точки зору. З політичної точки зору я б сказав, що це відбувається, можливо, через те, що він має велику популярність”, – резюмував Роман Костенко…

 

 

Back to top button