Україна

Американський актор Шон Пенн допоможе відновити Львів – його фонд CORE виділить значну суму..

Фонд актора Шона Пенна оголосив про свою готовність допомогти Львову, який постраждав від ракетної атаки 4 вересня, – буде виділено 100 000 доларів.

Мер Львова Андрій Садовий оголосив, що фонд, заснований голлівудським актором Шоном Пенном, приєднався до зусиль з відновлення міста після руйнівного ракетного удару. 

В рамках програми “Візьми будівлю під опіку” організація виділить 100 тисяч доларів на відновлення постраждалих будівель, передає “Радіо Люкс” 

4 вересня Львів пережив масштабний ракетний удар, внаслідок якого постраждали 188 будівель, із них 20 перебувають у критичному стані. 

Внаслідок атаки загинуло 7 людей, у тому числі діти. 

Удар було здійснено як безпілотниками, і ракетами, що посилило наслідки теракту.

Мер Львова Андрій Садовий повідомив, що у відповідь на руйнування, заподіяні атакою, фонд CORE, заснований Шоном Пенном, висловив готовність підтримати відновлення міста. 

За інформацією від Садового, фонд CORE виділить 100 тисяч доларів на ремонт споруд, що постраждали внаслідок ракетного обстрілу Львова.

Кампанія “Візьми будівлю під опіку” спрямована на відновлення постраждалих об’єктів та допомогу тим, хто опинився у складній ситуації після військової агресії PФ. 

У рамках програми планується відремонтувати та відновити як мінімум частину зі 188 постраждалих будівель. 

Про це повідомляє інтернет видання Україна топ  із посиланням на Радіо Люкс

Back to top button