Світ

“Вірогідність висока”, – Євген Дикий зробив прогноз про Третю світову, пояснивши, що це означатиме для України

Україна чи не єдина країна, яка зацікавлена ​​в тому, щоб Третя світова війна розпочалася якнайшвидше, заявив військовий експерт Євген Дикий.

Ветеран російсько-української війни, екс-командир роти батальйону “Айдар” Євген Дикий оцінив можливість початку Третьої світової війни як дуже високу. 

Але це відбудеться точно не цього року.

Про це військовий заявив в інтерв’ю для youtu.be-каналу “ГОВОРИТЬ ВЕЛИКИЙ ЛЬВІВ”.

“Зараз увесь Захід намагається пропетляти світову війну, але я думаю, що у них не залишиться вибору. А ми чи не єдині, хто зацікавлений у тому, щоб вона почалася якнайшвидше, тому що нам гірше точно не буде”, – сказав Дикий.

Потім військовий аналітик роз’яснив, що має на увазі. 

За його словами, проти нас сьогодні і так воюють усім арсеналом, окрім ядерної зброї. 

У нас і так йде війна за наше виживання в той час, як великі гравці на кшталт США та Китаю поки що безпосередньо не беруть участі.

“В даний час тільки Україна та Ізраїль ведуть війну на боці добра, а на боці зла зібралася вже ціла повноцінна коаліція, яка так чи інакше приєдналася до війни. І ми справді зацікавлені в тому, щоб великі та сильні почали воювати самі, а не лише 

нашими руками. Але, на жаль, від нас це не залежить. На нашій території світова війна точно не почнеться. Але чи почнеться вона на Тайвані, побачимо”, – підсумував Дикий.

Про це повідомляє інтернет видання 

Uatopnews.in.net/  із посиланням на https://youtu.be/8WooQdrmmgg 

Back to top button