Світ

Піонтковський пояснив, чому в США “побоюються нищівної перемоги України”

Політичний експерт Андрій Піонтковський припустив, що для США як лідера у всьому може бути небезпечною перемога ЗСУ.

Бути №1 у світі у всьому і завжди – це прерогатива Сполучених Штатів Америки, а якщо перемога України якось змінить цю ситуацію, поділився своїми роздумами на цю тему в ефірі “24 канали” Андрій Піонтковський. 

Україна заслужить подяку та визнання могутності її армії, а це означає, що на Європейському континенті виникне новий лідер вільного світу.

Інтерв’ю Андрія Піонтковського для “24 каналу” можна переглянути на youtube

Відомий публіцист висловив своє розуміння ситуації з зволіканнями у передачах Україні важливого озброєння та техніки: “У мене є однe міркування, не можу поки що її повністю гарантувати, але, мені здається, що в певних американських колах побоюються нищівної перемоги України, адже це повністю змінить геополітичну 

ситуацію. Україна, яка перемогла, повністю відновила свою територіальну цілісність, яка завдасть поразки Росії, стає найсильнішою державою в Європі, з найсильнішою армією, з величезним політичним авторитетом, повагою тих країн Європи, яких вона захистила від російської агресії”.

Андрій Піонтковський озвучив страх американських політиків перед перемогою України у війні: “Україна, яка перемогла, стає моральним лідером вільного світу. Це стає вже іншою НАТО: європейська частина НАТО очолюватиметься державою-переможницею Україною. У мене таке відчуття, ніби це американців трохи турбує, що вони втрачають свою роль лідера вільного світу, але вони втрачають зі своєї вини. Ми ж бачимо, як боягузливо поводилася Америка останні 15 років і з війною в Грузії, і з анексією Криму”.

Про це повідомляє інтернет видання Україна новини – Uatopnews.in.net/  із посиланням на youtube.com

Back to top button