Неформат

Коваленко заявив, що Путін не має двійників, та пояснив, чому він по-різному виглядає на багатьох заходах.

Путін однозначно не має двійників, бо він їх боїться, вважає військово-політичний оглядач Олександр Коваленко.

Сьогодні одне з найпоширеніших питань звучить так: “Чи є у Путіна двійники?” 

Багато експертів, у тому числі представники силових структур України, говорять про те, що лідер РФ дійсно активно користується послугами двійників. 

Проте деякі аналітики навпаки стверджують, що це міф. 

До останніх належить, зокрема, військово-політичний оглядач, автор книги “11 днів без Путіна” Олександр Коваленко, який в інтерв’ю Олексію Гомону чітко аргументував свою думку щодо цього.

“У Путіна однозначно немає двійників, тому що він їх боїться, – заявив експерт. – І щоразу, коли я чую історію про двійників Путіна, я трошки посміхаюся. Безумовно, це моя особиста позиція. Але коли почалася пандемія коронавіасу Путін практично на

рік закрився в Ново-Огарьово у своєму бункері, не здійснюючи жодних візитів по країні в той час, як міжнародні лідери постійно спілкувалися один з одним, навіть Джо Байден регулярно здійснював закордонні поїздки, якби у Путіна були двійники, що йому заважало б щотижня. 

влаштовувати показушні візити в який-небудь Омськ, Магадан і т. д.? Абсолютно нічого. Але цього не відбувалося “. 

Та сама історія була і в період, коли Путін протягом півроку взагалі не виїжджав за кордон, а також у 2015 році, коли він кудись таємниче зник на 11 днів.

“Але як ви можете пояснити, що поведінка Путіна так відрізняється на різних публічних заходах? – запитав журналіст. – На одній зустрічі він пашить здоров’ям, а на іншій – не може зв’язати двох слів, кашляє, вчепляється в стіл”.

“Пояснень може бути безліч. Путін завжди кашляє, – сказав експерт. – Під час його послання Федеральним зборам, великих прес-конференцій наприкінці кожного року і т. д. Кашель – це його супроводжуючий елемент при кожному досить тривалому виступі. І з роками 

він посилюється. Він практично не контролює цей процес”.

Всі інші моменти, на думку Коваленка, пов’язані вже з фізіологією, адже Путін – людина далеко немолода, і на неї впливають багато моментів. 

Ступінь обрюзглості може залежати банально від харчування та споживання тієї чи іншої кількості води, антибіотиків тощо.

Інтернет видання kozaknowa.із посиланням на youtu.be повідомляє 

Back to top button