Україна

Сумський ТЦК спростував інформацію про мобілізацію чоловіка з інвалідністю

За повідомленням ТЦК, Олександр не може бути мобілізованим до лав ЗСУ. А до ТЦК його викликали, щоб звірити дані.

УВАГА ФЕЙК‼️

Дана інформація неправдива та викривлена ворогом для підриву мобілізації і іміджу територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

За поданими списками сільської громади, для звірки обліку військовозобов’язаних, де значався   Олександр Денисенко було викликано всіх осіб для уточнення та звірки облікових даних. 

Оскільки Олександр вчасно не оновлював дані в ТЦК та СП, інформація про інвалідність була відсутня. 

Звісно, у місцевому ТЦК та СП в нього виявили неактуальний  військово- обліковий документ ( довідка замість військового квітка), який наразі потребує оновлення. Згідно порядку оформлення облікових документів чоловіка відправили на ВЛК для оформлення всіх потрібних документів ПРО ЗНЯТТЯ з обліку та видачі нового актуального бланку – військового квітка. Документи про інвалідність другої групи також будуть долучені до висновку ВЛК .

Відповідно до висновку Олександр НЕ МОЖЕ бути мобілізованим до лав ЗСУ, тому інформація, яка поширюється мережею інтернет є недостовірною, а ті хто її поширює – робить це свідомо з метою дискредитації ТЦК та СП.

‼️Звертаємось до кожного – вчасно оновлюйте дані в ТЦК та СП, а також довіряйте тільки офіційним інформаційним джерелам! 

Слава Україні! ??????

Про це повідомляє інтернет видання Україна новини –  Uatopnews.in.net/  із посиланням на facebook.com

Back to top button